Snažíme se, abyste si dokázali jednoduše vybrat ze široké nabídky na trhu. Proto vám dáváme k dispozici funkcionalitu, kdy si vedle sebe zobrazíte vlastnosti a printscreeny libovolných řešení.

V prvním kroku je potřeba řešení vložit do užšího výběru. To provedete tlačítkem „Do výběru“ buď ze seznamu produktů pro danou oblast, nebo na hlavní kartě každého řešení.

Pak stačí přejít k porovnání a zobrazí se vám seznam všech řešení ve vašem „košíku“. Pokud jich je méně než 6, budou všechna vybraná. Tlačítkem Porovnat zobrazíte tabulku vlastností s až 5ti řešeními. Vše přehledně, vedle sebe.

Porovnání vlastností produktů na Digitální cestěPorovnání vlastností produktů na Digitální cestě

Pokud budete chtít porovnat vzhled aplikace, tlačítkem „Porovnání obrazovek“ zobrazíte printscreeny. Dostupnost těchto náhledů je závislá na podpoře ze strany dodavatele, případně na dostupnosti testovací verze.

Porovnání vzhledů vybraných aplikací na Digitální CestěPorovnání vzhledů vybraných aplikací na Digitální Cestě

Všiměte si řádku nahoře s výběrovou lištou. Zde můžete upřesnit oblast, pro kterou vás porovnání zajímá (vzhledem k tomu, že řešení obvykle spadají do více oblastí. Automaticky je předvyplněn vaše poslední volba oblasti.

Aktuálně pracujeme na funkcionalitě, kdy si rovnou vyberete již předdefinovaná porovnání systémů, které se vám zobrazí včetně shrnutí hlavních rozdílů.