ČLÁNKY
Články o Dokumentační systémy (DMS)

Oblast

Články o Dokumentační systémy (DMS)

Řízení životního cyklu dokumentů. Od pořízení nebo tvorby, ukládání, sdílení a oběh dokumentu po archivaci a skartaci. Jednoduché vyhledávání s pomocí metadat.

10 důvodů proč zvolit cloudové řešení

Váháte mezi nasazením cloudového software a instalací na vaše vlastní servery? Zde vám předložíme důvody, proč se zřeknout vlastnictví a raději využít modernějších služeb.

Zobraz článek

DMS? Místo pro vaše dokumenty!

Dokumentů je čím dál víc. Bohužel i těch papírových. S těmi moc parády neuděláte. Bez toho, abyste žádanku fyzicky přinesli šéfovi, se nepohnete. A když je na pracovní cestě? Počkáte... Digitalizace je to, oč tu běží…

Zobraz článek

GDPR a DMS? Ano, souvisí spolu

Od pátku 25. května 2018 začne být účinné obecné nařízení Evropské unie o ochraně osobních údajů. Nařízení známé pod zkratkou GDPR představuje největší legislativní změnu v oblasti ochrany osobních údajů za posledních dvacet let – a to nejen v kontextu České republiky.

Zobraz článek

Benefity dokumentačních systémů (DMS)

Dokumentační systém (DMS, z anglického Document Management System) by neměl znamenat velkou změnu pro uživatele z pohledu ovládání. Zato při hledání dokumentu, který vytvořil někdo jiný před rokem? Tam by mělo být zlepšení patrné okamžitě. Proč? Protože ten dokument vůbec najde!

Zobraz článek

Přínos dokumentačního systému k řízení kvality

Z historického pohledu jedním z prvních důvodů zavádění dokumentačních systémů byly požadavky normy ISO na dokumentaci. Zavedením systémů se situace většinou zlepšila, ale často jen pro účely certifikace. Změnou přístupu k řízení procesů dosáhnete větších přínosů.

Zobraz článek
Nalezeno: 5 
Ikony Nhor Phai(www.flaticon.com) licencovány dle CC 3.0 BY. Obrázky Pixabay.